Jazz radiozenders

Geplaatst op: 05-02-2015

Tegenwoordig zijn er nog steeds veel radiozenders die regelmatig jazz liedjes on air slingeren. Jazz is niet voor niets een trend die eeuwig doorleeft. De jazz generatie van vroeger steekt langzaam maar zeker een nieuwe generatie aan met het jazz virus. Dat is ook de reden dat er nog steeds Jazz radio zenders zijn met een ruim assortiment aan jazz muziek.

Online zenders

Over het algemeen zijn de meeste jazz zenders online te vinden. Denk bijvoorbeeld aan JFK radio, ook wel bekend onder de naar Jazz Funky Kool radio. Op deze zender kom je aan de lopende band grote jazz artiesten tegen zoals Louis Armstrong, Frank Sinatra en de hedendaagse jazz & blues zanger Jamie Cullum.

Radio 6, Soul & Jazz

Op de bekende radio zender Radio6, Soul & Jazz, zul je ook goed aan je trekken komen qua de hoeveelheid en kwaliteit jazz muziek. De radio DJ Gerard Ekdom geeft de zender een grote boost door elke vrijdag zijn After Dinner Trip show te presenteren op de zender. Daarmee trekt hij ook een nieuw publiek naar de populaire jazz zender. 

Voor iedere jazz liefhebber een radiozender!

Verder zijn er nog andere bekende zenders die gedeeltelijk of geheel in het teken van jazz muziek staan. Denk bijvoorbeeld aan Sublime FM & Next FM, welke beiden Jazz spelen in combinatie met latin, soul & lounge. Een verkwikkende combinatie die deze zender uniek en een genot voor het oor maakt! Heeft jouw muzieksmaak meer overlapping met klassiek? Dan kun je ConcertZender aanzetten, want hier vind je een wereldse combinatie van klassiek en jazz. Een fijne afwisseling die voor een variatie aan muziek uit je speakers zorgt.